Skip to content
skkek

Welkom in de werkplaats van MAAK-LabGro

Open Maakplaats

De werkplaats van MAAK-LabGro aan de Energieweg 9d in Groningen is iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 14:30 tot 17:30 uur open voor knutselaars, bouwers en uitvinders van 6 tot en met 26 jaar.

Bij de Open Maakplaats werk je in een ontspannen sfeer aan je eigen project. We hebben stoere gereedschappen, heel veel bijzondere materialen en kundige en gezellige begeleiders. Je leert dat wat je in je hoofd hebt, je met je handen kunt maken. Uitproberen, falen, opnieuw proberen, ontdekken en jezelf versteld doen staan. Wij helpen je op weg en we leren ook veel van elkaar.

Kijk hier als je wilt weten hoe je je kunt inschrijven.

Vakantie-MAAK-dagen

In de vakanties organiseren we MAAK-dagen bij MAAK-LabGro. Je kunt dan een hele of halve dag lekker aan de slag in onze werkplaats, en tussen de middag kun je ook een broodje bij ons eten.

Anders dan tijdens de Open Maakplaats bereiden onze begeleiders verschillende creatieve activiteiten voor. Het zijn gezellige dagen waarbij allerlei materialen en technieken aan bod komen.

Onze MAAK-dagen zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Kijk hier voor de komende MAAK-dagen.

Kinderfeestjes

Nodig je vrienden uit in onze werkplaats en wij maken er een feestje van. Samen zagen, timmeren en knutselen, en na afloop gaat iedereen met iets zelfgemaakts naar huis.

Onze begeleiders overleggen van tevoren wat jullie gaan maken. Er kan heel veel! Van boomhut tot fantasiedier, van abstract kunstwerk tot knikkerbaan: de jarige mag kiezen.

Stuur een mailtje naar maaklabgro@skkek.nl voor meer informatie.

creatieve werkplaats voor knutselaars, bouwers en uitvinders

Vragen?

VRAGEN OVER MAAK-LabGro

Heb je een vraag over de Open Maakplaats, de MAAK-dagen, kinderfeestjes of over de werkplaats? Neem dan contact op met Maartje. Zij kan je verder helpen, echt waar!

Maartje Peters
06 273 721 66

maaklabgro@skkek.nl

ANDERE VRAGEN

Heb je een vraag over de stichting, SKKEK op Maat of de Knutselkeet? Dan moet je juist bij Karianne zijn!

Karianne Simmers
06 361 636 61

karianne@skkek.nl