Skip to content
skkek

SKKEK op Maat

Maatwerk op locatie

SKKEK op Maat staat voor waardevolle projecten, gedegen procesgerichte kunsteducatie, uitdagende ontwikkeltrajecten en professionele meedenkers op locatie naar keuze. We hebben een super divers en professioneel team klaarstaan om de projecten te begeleiden.

Museumdorpentour

Een voorbeeld van een SKKEK op Maat-project is de Museumdorpentour. SKKEK ontwikkelde dit project samen met Wiebing Perspectief en Buro Bries naar aanleiding van het winnende idee van Manon Kuin tijdens de Jongerentop in Appingedam.

Klik hier voor de website van de Museumdorpentour.

Leerlijnen

SKKEK heeft verschillende leerlijnen ontwikkeld om in de klas aan de slag te gaan met kunsteducatie. De leerlijnen heten “Maak het even” en bestaan uit 30 lessen.

Een hele fijne combinatie met de leerlijnen is de inzet van De Knutselkeet.

Meer informatie over de leerlijnen vind je hier.

Verrijkte Schooldag

SKKEK verzorgt Verrijkte en Verlengde Schooldag-programma’s in opdracht van scholen.

In het kader van Tijd voor Toekomst staan we sinds 2021 garant voor het volledige Verrijkte Schooldag-programma van CBS De Parel in Muntendam. We zijn daar gemiddeld vijf keer per week te vinden met een heel divers aanbod, onder en na schooltijd. Van dans tot animatie, van houtbewerken tot theatertechniek. Per discipline bieden we meerdere lessen aan en spelen in op de thema’s waar schoolbreed mee wordt gewerkt.

Scholen en kinderen hebben veel profijt van deze duurzame en toch flexibele inzet. Maar ons een keer inzetten voor kortere trajecten is ook heel leuk en leerzaam :-)!

Vragen?

VRAGEN OVER MAAK-LabGro

Heb je een vraag over de Open Maakplaats, de MAAK-dagen, kinderfeestjes of over de werkplaats? Neem dan contact op met Maartje. Zij kan je verder helpen, echt waar!

Maartje Peters
06 273 721 66

maaklabgro@skkek.nl

ANDERE VRAGEN

Heb je een vraag over de stichting, SKKEK op Maat of de Knutselkeet? Dan moet je juist bij Karianne zijn!

Karianne Simmers
06 361 636 61

karianne@skkek.nl