Skip to content
skkek

Onze mobiele werkplaats bij jou voor de deur

Wat is de Knutselkeet

De Knutselkeet is een mobiele werkplaats die is ingericht met moderne gereedschappen en machines. De Knutselkeet is te gebruiken voor oud en jong voor kunst educatieve en technische projecten. Vanuit de keet worden kwalitatief hoge en verrassende workshops gegeven door kunstenaars. Want bezig zijn met kunst en dingen creëren verbreedt je blik op de wereld!

Voor wie

De Knutselkeet is er voor jong en oud en wordt ingezet op festivals, scholen en evenementen, en door instanties als verzorgingshuizen, dorpsverenigingen en buitenschoolse opvang. Maar ook bedrijven en particulieren kunnen de keet inhuren voor een verjaardagsfeestje of teamuitje dat net even anders is dan anders!

De Knutselkeet kan naar elke locatie in Noord Nederland toekomen. Naast de eenmalige projecten zetten wij de Knutselkeet ook in bij onze doorgaande leerlijnen techniek en beeldende vorming op scholen.

Praktisch

Wil je de keet inzetten dan kan dat voor organisaties en bedrijven vanaf een dagdeel. Per dagdeel kunnen afhankelijk van de activiteit 3 á 4 workshops of lessen worden gegeven tot 25 personen. Ook kan de keet voor een langer project worden ingezet en afhankelijk van de wens een tijd op een locatie blijven staan.

De Knutselkeet rijdt volledig gefaciliteerd voor vanaf € 400,- per dagdeel.  Inclusief materialen, reiskosten, de docent/kunstenaar en BTW.

Voor particulieren komt de keet ook al voor 2 uur op locatie.

Daarnaast is de Knutselkeet ook alleen als werkplaats in te huren. Dus heb je, of ben je, zelf al een geschikte begeleider dan is de keet ook als werkplaats te bestellen. Dat kan vanaf € 160,- per dagdeel.

Vragen?

VRAGEN OVER MAAK-LabGro

Heb je een vraag over de Open Maakplaats, de MAAK-dagen, kinderfeestjes of over de werkplaats? Neem dan contact op met Maartje. Zij kan je verder helpen, echt waar!

Maartje Peters
06 273 721 66

maaklabgro@skkek.nl

ANDERE VRAGEN

Heb je een vraag over de stichting, SKKEK op Maat of de Knutselkeet? Dan moet je juist bij Karianne zijn!

Karianne Simmers
06 361 636 61

karianne@skkek.nl