Skip to content
skkek

Open Maakplaats

Kom het bij ons MAKEN

Schrijf je in en doe mee

De werkplaats van MAAK-LabGro aan de Energieweg 9d in Groningen is iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 14:30 tot 17:30 uur open voor knutselaars, bouwers en uitvinders van 6 tot en met 26 jaar.

Het is vrije inloop, dus je kunt later binnenkomen en eerder weggaan als je dat wilt.

In de vakanties zijn we gesloten. Maar treur niet, want dan kun je bij ons terecht voor de Vakantie-MAAK-dagen.

Inschrijven

Je kunt je tot 9 uur ‘s ochtends inschrijven voor de Open Maakplaats van de volgende dag. Dat doe je via de zwarte knop op de website. Je wordt dan naar onze oude website geleid (een nieuw boekingssysteem is in de maak).

Om deel te nemen aan de Open Maakplaats maak je een account aan. Je kunt per keer betalen met iDeal, of een strippenkaart kopen.

Annuleren kan kosteloos tot het uiterlijke inschrijvingsmoment. De gemaakte kosten worden dan omgezet in strippenkaarttegoed.

Tarieven

Meedoen met de Open Maakplaats kan voor 10 euro per middag. Je kunt ook een strippenkaart kopen, dat is voordeliger. Je betaalt dan voor drie keer 27,50 euro (9,17 euro per keer), of voor tien keer 67,50 euro (6,75 euro per keer).

Heb je een Stadjerspas, dan krijg je 50% korting. Ook het Jeugdfonds Sport en Cultuur biedt mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Vragen?

VRAGEN OVER MAAK-LabGro

Heb je een vraag over de Open Maakplaats, de MAAK-dagen, kinderfeestjes of over de werkplaats? Neem dan contact op met Maartje. Zij kan je verder helpen, echt waar!

Maartje Peters
06 273 721 66

maaklabgro@skkek.nl

ANDERE VRAGEN

Heb je een vraag over de stichting, SKKEK op Maat of de Knutselkeet? Dan moet je juist bij Karianne zijn!

Karianne Simmers
06 361 636 61

karianne@skkek.nl