Skip to content
skkek

Leerlijnen kunsteducatie

Maak het even

‘Maak het even’ bestaat uit zes losse leerlijnen voor het basisonderwijs. Ze zijn gebaseerd op verschillende materialen (hout, metaal, elektra, buitenmateriaal en kosteloos materiaal) en thema’s (reizen en vervoer, wonen, elementen, kunst en techniek, jaarfeesten en seizoenen). Per materiaal en thema zijn er twee uitgewerkte lessen per bouw. In totaal bevat iedere leerlijn 30 lessen.

Een hele fijne combinatie met de leerlijnen is de inzet van De Knutselkeet. Dit kan structureel zodat je geen handvaardigheidslokaal hoeft in de richten. Maar je kunt ook alleen beginnen met een aantal lessen met de Knutselkeet. Op die manier kan een team zich de leerlijnen makkelijker eigen maken en bekijken wat er wel of niet aangeschaft moet worden op het gebied van gereedschappen.

We maken de leerlijnen op maat als een nieuwe situatie of locatie daarom vraagt. Zo hebben we een variant ontwikkeld in samenwerking met de Margaretha Hardenbergschool in Veendam.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem contact op met Karianne via karianne@skkek.nl of 06-36163661.

Vragen?

VRAGEN OVER MAAK-LabGro

Heb je een vraag over de Open Maakplaats, de MAAK-dagen, kinderfeestjes of over de werkplaats? Neem dan contact op met Maartje. Zij kan je verder helpen, echt waar!

Maartje Peters
06 273 721 66

maaklabgro@skkek.nl

ANDERE VRAGEN

Heb je een vraag over de stichting, SKKEK op Maat of de Knutselkeet? Dan moet je juist bij Karianne zijn!

Karianne Simmers
06 361 636 61

karianne@skkek.nl